Deel deze site

Zoeken

Hier vindt u ons:

hvdwdp
2e Van der Helststraat 66
1072 PG Amsterdam

T: 020 57 09 640 (ma. t/m vr.)

Voor bewonersinitiatieven

Silvia Spong, e-mailadres:

s.spong@combiwel.nl

T: 020 57 09 640
E-mailadres:
s.spong@combiwel.nl

Privacyverklaring

Reserveren zaalruimte

Voor het reserveren van zaalruimte (niet voor bruiloften en partijen) in het Huis van de Wijk De Pijp kunt u contact opnemen met de beheerder Ozcan Basyigit, via e-mail:
o.basyigit@combiwel.nl of telefoon: 020-57 09 640, mob. 06 51 29 62 74.

Heeft u zaalruimte nodig voor een bewonersinitiatief (voor en door buurtbewoners), dan kunt u via mail contact opnemen nemen met de programmacoördinator: s.spong@combiwel.nl

Wifi

wifiEr is nu wifi in het Huis van de Wijk De Pijp. Neem dus voortaan uw tablet, smartphone of laptop mee. met z’n allen lekker surfen, chatten en mailen.
Elke maand is er een nieuwe inlogcode.

Twitter Stadsdeel Zuid

Wie is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Combi logoOnder verantwoordelijkheid van Combiwel

Voor Elkaar in Zuid


Voor Elkaar in Zuid – dé plek voor ontmoeting en ondersteuning in Amsterdam Zuid

Voor elkaar logo 

Voor Elkaar in Zuid brengt mensen uit Amsterdam Zuid bij elkaar voor ondersteuning en ontmoeting. Heeft u een helpende hand nodig? Of heeft u behoefte aan contact? Dan bent u bij Voor Elkaar in Zuid aan het juiste adres. Wij brengen u graag in contact met één van onze vrijwilligers of actieve buurtbewoners. Indien nodig, verwijzen wij u door naar de juiste partij. Wij kennen goed de weg in het aanbod aan activiteiten en organisaties in de buurt. Voor Elkaar in Zuid is actief in heel Amsterdam Zuid.

U kunt bij Voor Elkaar in Zuid terecht voor hulp bij,
Boodschappen // Klusjes in en om het huis // Tuin onderhoud // Computerhulp // Sociale contacten // Thuisadministratie // Hobby’s en sport // Huisdieren // Taal leren // Vervoer & begeleiding // Buurtgenoten helpen?
Wij zijn altijd op zoek naar buurtbewoners die iets willen doen voor een ander. Neem contact met ons op als u, af en toe, inzetbaar bent. U maakt iemand dolgelukkig met uw hulp.

Voor Elkaar in Zuid is bereikbaar op werkdagen van 10:00 - 16:00 uur, Ons telefoonnummer is 020 67 94 441

Ons bezoekadres is -  Huis van de Wijk de Pijp, Tweede van der Helststraat 66, 1072 PG Amsterdam, Tel. 020 67 94 441

www.voorelkaarinzuid.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Voor Elkaar in Zuid
Onder de naam Voor Elkaar in Zuid hebben de Buurtdiensten, Buurtlijn en BUUV de krachten gebundeld. Wij werken nauw samen met de Algemene Hulpdienst Buitenveldert en Burennetwerk.
Voor Elkaar in  Zuid is een project van Combiwel en Dynamo.