Deel deze site

Zoeken

Hier vindt u ons:

hvdwdp
2e Van der Helststraat 66
1072 PG Amsterdam

T: 020 57 09 640 (di. t/m vr.)


De programmacoördinator:
T: 020 57 09 640
a.prins@combiwel.nl of
huisvandewijk.depijp@combiwel.nl

Reserveren zaalruimte

Voor het reserveren van zaalruimte (niet voor bruiloften en partijen) in het Huis van de Wijk De Pijp kunt u contact opnemen met de beheerder Ozcan Basyigit, via e-mail:
o.basyigit@combiwel.nl of telefoon: 020-57 09 640, mob. 06 51 29 62 74.

Heeft u zaalruimte nodig voor een bewonersinitiatief (voor en door buurtbewoners), dan kunt u via mail contact opnemen nemen met de programmacoördinator: a.prins@combiwel.nl

Wifi

wifiEr is nu wifi in het Huis van de Wijk De Pijp. Neem dus voortaan uw tablet, smartphone of laptop mee. met z’n allen lekker surfen, chatten en mailen.
Elke maand is er een nieuwe inlogcode.

Twitter Stadsdeel Zuid

Wie is online

We hebben 27 gasten en geen leden online

Onder verantwoordelijkheid van Combiwel

Heen en Weer


Heen en WeerInroductie HeenenWeer dienst in de Pijp en de Rivierenbuurt

Wat houdt deze dienst in? Bewoners van de Pijp/Rivierenbuurt die geen korte afstanden kunnen lopen weer economisch en sociaal zelfredzaam en actief te maken.

 

Op initiatief van Stadsdorp de Pijp is deze dienst ontstaan. Gedurende de voorbereiding hebben enkele bewoners zich aangesloten.

Deze dienst wordt uitgevoerd door vrijwillige “social drivers”. Wil je ook ‘social driver’ worden mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De officiële lancering van deze dienst vindt plaats op 16 mei a.s. vanaf 15.30 uur in het Buurtgebouw Henrick de Keijser. Wil je meer weten dan ben je daar van harte welkom.