Deel deze site

Zoeken

Hier vindt u ons:

hvdwdp
2e Van der Helststraat 66
1072 PG Amsterdam

T: 020 57 09 640 (di. t/m vr.)


De programmacoördinator:
T: 020 57 09 640
a.prins@combiwel.nl of
huisvandewijk.depijp@combiwel.nl

Privacyverklaring

Reserveren zaalruimte

Voor het reserveren van zaalruimte (niet voor bruiloften en partijen) in het Huis van de Wijk De Pijp kunt u contact opnemen met de beheerder Ozcan Basyigit, via e-mail:
o.basyigit@combiwel.nl of telefoon: 020-57 09 640, mob. 06 51 29 62 74.

Heeft u zaalruimte nodig voor een bewonersinitiatief (voor en door buurtbewoners), dan kunt u via mail contact opnemen nemen met de programmacoördinator: a.prins@combiwel.nl

Wifi

wifiEr is nu wifi in het Huis van de Wijk De Pijp. Neem dus voortaan uw tablet, smartphone of laptop mee. met z’n allen lekker surfen, chatten en mailen.
Elke maand is er een nieuwe inlogcode.

Twitter Stadsdeel Zuid

Wie is online

We hebben 16 gasten en geen leden online

Combi logoOnder verantwoordelijkheid van Combiwel

Heen en Weer


Heen en WeerHeenenWeer dienst in de Pijp en de Rivierenbuurt zoekt Planners!

 

Ben jij nauwkeurig, bekend met Excel, geduldig en kun je goed luisteren? Vind je het leuk om terwijl je thuis bent toch betekenisvol vrijwilligerswerk te doen? Ben je minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar en kun je flexibel ingezet worden? Word dan planner bij onze HeenenWeer dienst.

Als planner beantwoord je de telefoon en verwerk je de aanvragen in een excelschema. Daarbij kijk je in welke auto de rit het beste gepland kan worden. Je hebt contact met onze klanten die het vaak leuk vinden om wat uitgebreider te vertellen waarom ze een rit maken. En je hebt contact met de chauffeurs. Tijdens je dienst ben je de spin in het web. Je kunt dit als je wilt vanuit huis doen, dus ook als je zelf niet zo mobiel bent, wij leveren de telefoon en eventueel ook een laptop. Voorwaarde is wel dat je in de Pijp of Rivierenbuurt woont.

Planner is een geheel vrijwillige functie waarmee je een belangrijke rol kunt spelen in je eigen woonomgeving. Je komt in een leuk team dat regelmatig bijeenkomsten heeft en trainingen of workshops volgt.

Wat houdt deze dienst in? Bewoners van de Pijp/Rivierenbuurt die geen korte afstanden kunnen lopen weer economisch en sociaal zelfredzaam en actief te maken.

 Deze dienst wordt uitgevoerd door vrijwillige “social drivers”. Wil je ook ‘social driver’ of 'planner' worden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mia Bouwhuis: 06 839 22 217, Titia van Grol: 06 835 14 708