Deel deze site

Zoeken

Hier vindt u ons:

hvdwdp
2e Van der Helststraat 66
1072 PG Amsterdam

T: 020 57 09 640 (ma. t/m vr.)

Voor bewonersinitiatieven

Silvia Spong, e-mailadres:

s.spong@combiwel.nl

T: 020 57 09 640
E-mailadres:
s.spong@combiwel.nl

Privacyverklaring

Reserveren zaalruimte

Voor het reserveren van zaalruimte (niet voor bruiloften en partijen) in het Huis van de Wijk De Pijp kunt u contact opnemen met de beheerder Ozcan Basyigit, via e-mail:
o.basyigit@combiwel.nl of telefoon: 020-57 09 640, mob. 06 51 29 62 74.

Heeft u zaalruimte nodig voor een bewonersinitiatief (voor en door buurtbewoners), dan kunt u via mail contact opnemen nemen met de programmacoördinator: s.spong@combiwel.nl

Wifi

wifiEr is nu wifi in het Huis van de Wijk De Pijp. Neem dus voortaan uw tablet, smartphone of laptop mee. met z’n allen lekker surfen, chatten en mailen.
Elke maand is er een nieuwe inlogcode.

Twitter Stadsdeel Zuid

Wie is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Combi logoOnder verantwoordelijkheid van Combiwel

Wat gaat er starten in het Huis van de Wijk de Pijp

 

Welke activiteiten gaan er na de zomer starten? Het is en blijft allemaal nog wat onzeker. Corona en de veiligheid van ons allemaal, blijft daarin bepalend. Begin juli is er al heel voorzichtig gestart met enkele activiteiten waar professionele ondersteuning bij aanwezig is. Er kunnen ‘n beperkt aantal bezoekers in een ruimte, de 1,5 m wordt gehanteerd en zo worden oplossingen bedacht.

Een aantal spreekuren starten weer. Maar er zijn ook spreekuren waarvoor u een telefonische afspraak moet maken.

Kortom: het is lastig om dit goed te overzien. Wij adviseren u om onze website in de gaten te houden. Daar vermelden we wat er (voorzichtig) gaat starten. Binnenlopen voor een kop koffie, dat kan gelukkig weer (beperkt). Dus u kunt ook langs komen en uw vraag stellen. Bellen kan ook. Telefoon Huis van de Wijk de Pijp: 020-5709640.