Deel deze site

Zoeken

Hier vindt u ons:

hvdwdp
2e Van der Helststraat 66
1072 PG Amsterdam

T: 020 57 09 640 (ma. t/m vr.)

Voor bewonersinitiatieven

Silvia Spong, e-mailadres:

s.spong@combiwel.nl

T: 020 57 09 640
E-mailadres:
s.spong@combiwel.nl

Privacyverklaring

Reserveren zaalruimte

Voor het reserveren van zaalruimte (niet voor bruiloften en partijen) in het Huis van de Wijk De Pijp kunt u contact opnemen met de beheerder Ozcan Basyigit, via e-mail:
o.basyigit@combiwel.nl of telefoon: 020-57 09 640, mob. 06 51 29 62 74.

Heeft u zaalruimte nodig voor een bewonersinitiatief (voor en door buurtbewoners), dan kunt u via mail contact opnemen nemen met de programmacoördinator: s.spong@combiwel.nl

Wifi

wifiEr is nu wifi in het Huis van de Wijk De Pijp. Neem dus voortaan uw tablet, smartphone of laptop mee. met z’n allen lekker surfen, chatten en mailen.
Elke maand is er een nieuwe inlogcode.

Twitter Stadsdeel Zuid

Wie is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Combi logoOnder verantwoordelijkheid van Combiwel

De Huiskamers zijn open!

 

 

Het Huis van de Wijk blijft open voor diverse groepen, waaronder de Huiskamer van de Buurt.

 

 

12:30-15:30

Huiskamer van de Buurt, (voor informatie: Mariska van der Werf - Combiwel).  Altijd al een plek in de buurt willen hebben waar u binnen kunt lopen om een kopje koffie te drinken, andere mensen te ontmoeten of samen activiteiten te ondernemen?? Dan is de huiskamer van de buurt in Huis van de Wijk De Pijp misschien iets voor u. Elke maandag en woensdag komen we van 12:30 tot 15:30 uur bij elkaar. De Huiskamer van de Buurt is een ontmoetingsplek voor ouderen en buurtbewoners met een beperking.

Dinsdag

12.00-16.00

POP -UP Huiskamer van de Buurt, (voor informatie: Mariska van der Werf - Combiwel).  Ivm Corona, hebben wij tijdelijk op de dinsdag een extra huiskamer van de buurt waar u op de dinsdag naar toe kan komen voor sociaal contact, een praatje, een bakkie doen en om onder de mensen te zijn. De Huiskamer van de Buurt is een ontmoetingsplek voor ouderen en buurtbewoners met een beperking.

Woensdag

12:00-15:30

 

Huiskamer van de Buurt met de mogelijkheid om warm te lunchen, (voor informatie: Mariska van der Werf - Combiwel).  Altijd al een plek in de buurt willen hebben waar u binnen kunt lopen om een kopje koffie te drinken, andere mensen te ontmoeten of samen activiteiten te ondernemen?? Dan is de huiskamer van de buurt in Huis van de Wijk De Pijp misschien iets voor u. Elke maandag en woensdag komen we van half 12:30 tot 15:30 uur bij elkaar. De Huiskamer van de Buurt is een ontmoetingsplek voor ouderen en buurtbewoners met een beperking.
Om 12:30 kunt u voor 4 euro een warme lunch nuttigen. Wilt u alleen meedoen aan de Huiskamer? De Huiskamer begint om 13:00 uur. (het menu is van elke week bekend op de 1e woensdag van de maand. U dient zich altijd op te geven voor de warme lunch) 

 

Telefoonnummer: 06-41525199

Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.